Loading…

Onze vervoersmiddelen zijn eyecatchers

​De verspreiders van Flyerman zijn dagelijks op pad om de hotspots van de verschillende steden en regio’s te voorzien van posters, flyers en magazines. Hun vervoersmiddel staat altijd in de buurt en het zijn echte eyecatchers. Een perfect contactmoment met je doelgroep met jouw advertentie.

Elektrische Wagens

Dagelijks rijden er tien elektrische wagens door Amsterdam om alle locaties up-to-date te houden.  Naast het feit dat ze milieuvriendelijk zijn hebben ze ook nog eens veel oppervlakte om te bestickeren.

Bakfietsen

Ook onze bakfietsen hebben een mooie oppervlakte om je campagne op te laten shinen. De fietsen worden dagelijks gebruikt in drukke steden van Nederland, o.a. Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden, Haarlem, Utrecht, Arnhem, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven en Breda.

Bestelwagens

Onze bestelwagens rijden dagelijks in de binnensteden en regio’s rondom de steden. Ze worden ingezet voor flyer en magazine distributie en niche routes onder andere in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Overrijsel, Gelderland, Groningen, Friesland en Limburg.

Piaggio’s

Onze charmante Piaggio’s zijn voor veel mensen al een vertrouwd onderdeel van het straatsbeeld. Momenteel rijden ze in Rotterdam en Den Haag.