cultuur behoudend met een jeugdige twist

Welkom bij FLYERMAN, waar passie en creativiteit samenkomen en het behoud van cultuur onze hartslag is. Wij zijn een dynamisch team van jonge en enthousiaste individuen die zich inzetten voor het ondersteunen en promoten van kunst-, muziek- en culturele evenementen in heel Nederland. Met een jeugdige geest en een diepe waardering voor kunst brengen we een frisse kijk op ons werk.

cultuur behouden met een jeugdige twist

Onze reis begon met een simpele visie: een brug slaan tussen de levendige kunst- en cultuurwereld en haar enthousiaste publiek.

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een landelijke distributeur van indoor printing, wat onze passie voor de culturele sector aanwakkert. We zijn er trots op deel uit te maken van het rijke culturele weefsel van Nederland en we streven ernaar een blijvende impact te maken.

het gaat om de mensen

Wat ons onderscheidt, is onze niet-aflatende toewijding om elk project een jeugdige en leuke energie te geven. We begrijpen dat kunst en cultuur gedijen wanneer ze worden gevierd met opwinding en innovatie. Daarom geven we een frisse draai aan onze distributiestrategieën, guerrillamarketingcampagnes en printoplossingen, zodat uw boodschap opvalt en tot de verbeelding spreekt van uw doelgroep.

Het behoud van cultuur vormt de kern van alles wat we doen. Wij geloven dat kunst de kracht heeft om gemeenschappen te inspireren, te verenigen en te transformeren. Door opkomende kunstenaars te ondersteunen, samen te werken met culturele instellingen en de stem van makers te versterken, dragen we actief bij aan het behoud van het levendige artistieke erfgoed van Nederland.

Maar het gaat ons niet alleen om zaken, het gaat om de mensen. Ons team bestaat uit gepassioneerde individuen die niet alleen uitblinken in hun rol, maar ook op hun eigen unieke manier cultuur beleven en ademen. Van muzikanten en beeldend kunstenaars tot dichters en organisatoren van evenementen, we koesteren een omgeving waarin onze teamleden hun creativiteit buiten de grenzen van het werk kunnen uiten, waardoor FLYERMAN een authentieke en jeugdige geest krijgt.

Dus of je nu een muziekfestival organiseert, een kunsttentoonstelling plant of een gemeenschapsinitiatief lanceert, FLYERMAN is er om je bij elke stap te ondersteunen. Vier samen met ons de kracht van kunst, muziek en cultuur. Laten we samen de essentie van ons erfgoed behouden en naar een hoger niveau tillen, terwijl we die jeugdige energie injecteren die ons culturele landschap echt onvergetelijk maakt.

De 'creative force'

Jan

Founder & Owner

Joris

Founder & Owner

Pim

Accountmanager

Jonathan

Regiomanager Amsterdam

Maarten

Regiomanager Utrecht

Rolf

Regiomanager Tilburg

DANIEL

Regio- accountmanager Gelderland & Overijssel

Roderik

Outdoormanager Tilburg

Wouter

Graphic designer

Daan

Bedrijfsleider

Mirjam

Verspreider Diemen

BAS

Accountmanager Gelderland

UW AANVRAAG

Vult u dit formulier hieronder zo volledig mogelijk in, dan kan FLYERMAN u zo goed en efficient mogelijk te woord staan.

Contact informatie
Project details
Selecteer een regio